Az IWC a "leghosszabb repülés" gyakorlatot figyeli replika órák

Az egyik a SIHH előtti kiadás, amely megkapta a figyelmemet, az IWC Pilot Watch Timezoner Spitfire kiadása „A leghosszabb repülés”, egy korlátozott kiadású darab, amely a 2016-os időzónát kronográfra vágja le. Van egy étvágy a hordható utazási órák iránt, és bár ez az időzóna nem igazán érhető el, érdekes félúton van a meglévő Timezoner Chronograph leolvasása, és a jövőre vonatkozó szándékokat is bemutathat egy kis tételű korlátozott kiadású darabon keresztül. Továbbá remélem, hogy ez azt jelenti, hogy Christoph Grainger-Herr,replika órák az IWC tavalyi vezérigazgatója elismeri, hogy a márka fő ereje a pilóta óráiban van, és tovább folytatják, megismételik és tökéletesítik ezeket az órákat, mielőtt kibővítik a márka középpontját. a Da Vinci-hez hasonló útkínálat. Most nézzük meg közelebbről a Pilot Watch Timezoner Spitfire kiadását „A leghosszabb járat”.

Az Ezüst Spitfire sík belsejéből inspirálva ez a Timezoner nagy matt fekete tárcsával rendelkezik, és teljesen új mozdulattal rendelkezik. Ebből mindössze 250 darabot fognak tenni, de nem megy túl a parton, hogy több, leegyszerűsített, fogyasztóbarát időzónás ajánlatot várjon az IWC-től.

Nagyon örültem, hogy az IWC úgy döntött, hogy az új Spitfire darabjaikat nem teszi fényesebb ezüsttárcsákkal, mert őszintén szólva, az egyetlen oka annak, hogy a Spitfire verziók már a múltban készültek. Az ízlésesen elkészített matt fekete tárcsa (a Timezonerben látható) és a zöld tárcsaórák jobbak, mint a korábbi Spitfire iterációk, és sokkal jobban megfelelnek a vásárlóknak ezeknek a napoknak.

A meglévő Pilóta Timezoner Chronographja biztosan fellebbezést nyújt, de kronográf, GMT és worldtimer funkcióval mindig úgy találtam, hogy olyan „nehéz”, mint a komplikációk; Nem tudtam elképzelni, hogy rendszeresen viselem a 16,5 mm vastag dicsőségét. Mégis,rolex replika ez az új Spitfire verzió nem elégíti ki az IWC mindennapi világmérőjének éhségét néhány okból, amelyek közül az egyik az, hogy 46 mm-es és 15 mm-es vastagságban nem veszíti el azt a súlyt, amit elvárnának. a kronográf.

Miközben a GMT kéz eltűnt, a 24 órás magasságmérő nyílás hozzáadása a PTSD-t az IWC rajongóknak adhatja, akik úgy gondolták, hogy a hármas dátumú kijelző eltűnt. Kevés ember nem tudta megragadni a régi hármas dátumú nyílást, mint amennyit tettem, de a 24 órás nyílás végrehajtásához itt kell hitelt adnom. Először is, 12 órakor, nem pedig 3 órakor, drasztikusan segít a szimmetria kérdésében. Másodszor, a GMT kezéből kiválasztható kialakításnak lehetővé kell tennie, hogy megkülönböztesse a 24 órás nyílást a dátumnyílástól, és ez egy tisztességes kivitelezés.

Az IWC Timezoner öröme annak egyszerűségében rejlik. A kerámia keret bármelyik irányba történő elforgatásával beállíthatja az időt, amikor egy várost 12 óráig mozgat. Teljesen kényelmes és szórakoztató a használat, de az összes kínálatában nem lehet két időzónát követni, mivel a 24 órás rekesz a saját városához kapcsolódik. Zach Piña elmagyarázta, hogy jól írta: ugyanakkor rendkívül kényelmes, hogy az új célállomásra való leszálláskor ennyire könnyen alkalmazkodni tudjon a helyi időhöz, de mind a helyi, mind az otthoni idők egymásnak szét vannak. Ez ellentmond az eredeti UTC szépségének - és számos más „igaz” utazónak vagy világórának, ahol az óradarab az otthoni időtől függetlenül állítható be, vagy több zóna olvasható egyszerre. A Timezoner valószínű védelme az, hogy világszerte elhelyezett szegélye lehetővé teszi, hogy a viselő könnyen ugorjon egy ismeretlen időzónára, egyszerűen csak forgatásával,replika óra amíg a jelenlegi hely a 12: 00-kor a kardinális háromszög fölött olvas. De a Tokió és Los Angeles közötti pontos időbeli különbség megmaradása itt is elveszett, mivel a 24 órás ablak jobban hasonlít az AM / PM indikátorra az aktuális zónában, mint az otthoni időjelző.